Vecka 38 [en enkel ordvits – varken mer eller mindre]

Det är inte snällt att göra lustig på andras bekostnad. Jag har roat mig med Ernst Billgren. Ernst själv var dock inte lika begeistrad. Han tycktes sig känna igen en mobbare i mig. Kanske bör jag känna mig träffad? Han undrade också om jag inte hade andra intressen i livet än Ernst Billgren. Och det har jag; härmed lämnar jag Ernst åt sitt öde i mediabranschen och "gets on with my life."


Apropå liv; en god vän tyckte för ett tag sedan att jag borde skriva om mina problem med mitt nageltrång. Men tyvärr Åke så lågt kan jag inte gå. Jag skriver endast om högre ting.

Häromdagen sa en konstnärskollega att han skulle bjuda mig på lite Duchamp.Vadå Duchamp, sa jag fåraktigt? Ready made, sa han. Det visade sig vara färdigbryggt kaffe som han värmt upp i mikron. Själv har jag också ett gammal färdiggjort skämt (a ready joke) om Marcel att ta fram vid behov. Marcel Duchamp var själv road av ordlekar och ordvistar, en del av hans titlar är bättre än verken i sig, till och med. En heter: "Bruden avklädd naken av sina ungkarlar, till och med". Kanske inte så vitsigt, men det erotiska temat i titeln förstärker förhoppningsvis poängen i min lilla ordvits. Se bilderna!

 

Har du synpunkter hör av dig.