Vecka 48 [kvinna funnen död del 2]

 

Inte en rad av "En krossad spegel" har jag skrivit själv. I Guy Debords anda har jag detournerat säljtexterna ur bokklubbstidningen Bokspegeln. Ett skrämmande mönster uppdagades ur mina försök att skapa litteratur av böckernas säljtexter. Om inte annat så kan jag konstatera att deckare är ovanligt populära i år. Del 1.

 

 

En krossad spegel (del 2)

– sönderslagen och sammansatt av Edvard Derkert –


Lucy känner sig förvirrad inför sin egna starka känslor. Vi är alla olika. Men inte alls på det sättet hon tänker sig. Men den nya relationen är komplicerad och hon kastas mellan salig lycka och djupaste sorg. Hennes uppdrag är att bekräfta att Nasas forskare gjort en upptäckt vid nordpolen.

 

 

Snart är Lee indragen i en härva som hotar att förgöra henne. Samtidigt märker Connie att hon är bevakad. Det är kriminalkommissarie Gunnar Barbarotti som får fallet på sitt bord. Då går allt fruktansvärt snett.

 

 

Marie hittas död i sin bil, och snart hittas ytterligare ett kvinnolik i en soptunna. Det går att öva upp sin sociala förmåga. Lite smink kan göra underverk.

 

 

Maria har precis fått uppehållstillstånd i USA. Världen är full av spännande platser. Gabriel åker i väg till London i familjeangelägenheter.

 

 

Fyra pojkar hade kidnappats och utsatts för sexuella övergrepp. Far är försvunnen. Var det en tillfällighet? Det är nu som det verkliga helvetet bryter loss. Men Frank är inte den som ger upp. Är det han som ska föra henne till gåtans lösning. Hennes namn var Caroline von Behring.

 


Hans blick söker sig över bordet.Tara känner att hon mött sina drömmars mål. Frågan om barn kom upp, ibland drömde hon om att föda många små gossar. Det är kärlek vid första ögonkastet, men övergår snart till fasansfull misshandel och terror. Efter giftermålet börjar han omedelbart att misshandla henne. Sedan är det bara att gå ut och titta. Till varje färg finns en blandningskarta. Tillvaron trasas fullständigt sönder. Här beskrivs med stor närvaro det dramatiska förloppet.

 

 


Nu lever han i en annan världsdel utan jobb och vänner. Fanns något dolt i hans förflutna? En halvmaken man försöker rädda sitt liv ute på isen. I nästa andetag var hand död. Detta är hans berättelse om den oväntade och obegripliga tragedin. Vem är den mystiske författaren? I hopp om en bättre framtid tackar Natsja ja. Författaren väver samman det personliga med det politiska. En mycket omskakande roman!

 

 


Hon kan äntligen leva i all den trygghet som pengar skänker. Men hon får betala ett högt pris för framgången; hon hamnar snart snett och hamnar i kriminella kretsar. Eva påträffas död, utan tvivel mördad. Eva Braun hade drömt om en glamorös filmkarriär. men fick leva sitt liv som undanskymd älskarinna. Fat Ollie får ta hand om årtiondets mordfall.

 

Hemsida: www.dad.se